IV Trobada del Cicle de Comunicació Social

Cartell de l'esdeveniment. Font: FCVS
Dijous, 29/10/2020
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social celebrarà la quarta sessió virtual del Cicle amb la ponència de Míriam Vila, cap de Societat a TV3.

El Cicle de Comunicació Social, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, arriba al seu final amb la IV Trobada. La quarta sessió anirà a càrrec de la cap de Societat de TV3, Míriam Vila. Aquesta trobada, amb l’objectiu d’enfortir la relació entre periodistes de diferents mitjans i entitats socials, tindrà lloc el pròxim 29 d’octubre de 10 a 11.15h del matí. Com a la resta de sessions, és un webinar gratuït amb inscripció prèvia, necessària per a poder participar en la trobada virtual.

Míriam Vila és cap de la secció de Societat a la redacció d’informatius de TV3. A la secció de Societat de TV3 dirigeix una cinquantena de periodistes organitzades en diferents especialitats: judicial i policial, ensenyament, salut, tercer sector, emergència climàtica, etc. A més, està al càrrec de les delegacions i subdelegacions territorials i s’encarrega de coordinador els continguts als diferents Telenotícies.

La periodista introduirà la sessió explicant quina és la situació que viu TV3 en l’actualitat en l’àmbit informatiu pel que fa als temes socials. Després de compartir com afronten la cobertura de la crisi generada per la Covid-19 en l’àmbit social i de les entitats, serà moment per reflexionar sobre els ponts que la pandèmia ha fet néixer entre el Tercer Sector i els mitjans de comunicació.

Data: 

Dijous 29 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@voluntaris.cat