Jornada ‘Not alone in Barcelona’

L’objectiu de la jornada és fomentar i promorure la visibilització dels drets de les persones LGTBIQ+, migrants i refugiades. Font: AHEAD.
Dijous, 29/10/2020
(En línia)

El 29 d’octubre, Ahead organitza l’acte en línia.

El proper dijous 29 d’octubre a les 19.00 h, l’Associació d'Educadores i Educadors en Drets Humans (AHEAD) organitza la jornada ‘Not alone in Barcelona’.

L’objectiu de la jornada és fomentar i promoure la visibilització dels drets de les persones LGTBIQ+, migrants i refugiades de la ciutat comtal, oferint diferents espais de formació i reflexió.

L’organització pretén formar i capacitar a les professionals que treballen amb persones LGBTIQ+ migrants, refugiades i/o sol·licitants de protecció internacional, des d’una perspectiva inclusiva i interseccional.

La sessió compta amb la participació de diferents entitats i associacions que ofereixen formació relacionada amb sexualitat amb perspectiva de gènere i activistes que treballen pels drets del col·lectiu a Barcelona.

Aquelles persones que no puguin assistir a la sessió en línia, podran gaudir dels tallers i ponències posteriorment. Per participar a la jornada s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 29 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
AHEAD
Correu electrònic de l'organitzador: 
notalone@aheadedu.org