Jornada: Els reptes de la digitalització a les cooperatives i les cooperatives de plataforma

L’objectiu de la sessió és aportar algunes respostes des d’un punt de vista tècnic. Font: Unsplash.
Dimecres, 28/10/2020
(En línia)

El 28 d’octubre, Aracoop organitza l’acte en línia.

El proper dimecres 28 d’octubre a les 9:30, Aracoop, en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), organitzen la jornada ‘Els reptes de la digitalització a les cooperatives i les cooperatives de plataforma’.

La digitalització planteja grans reptes a les cooperatives. Per un costat, com assegurar una correcta governança i la participació de totes les persones sòcies tal i com dicta la normativa. D’altra banda, una tendència creixent que són les cooperatives de plataforma. Aquest model permet que les persones sòcies siguin alhora usuàries amb totes les implicacions jurídiques que se’n deriven.

Per aquest motiu, hi ha d’haver persones professionals expertes que donin garanties i orientació en matèria de governança i protecció de dades per aquests nous plantejaments.

L’objectiu de la sessió és aportar algunes respostes des d’un punt de vista tècnic i també amb experiències reals per tal d’oferir una visió de 360 graus sobre la digitalització a les cooperatives i les cooperatives de plataforma.

Per participar, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 28 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Aracoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@aracoop.coop