Curs: ‘Obrim les portes de l’entitat a les persones joves’

 Font:
Dimarts, 24/11/2020
(En línia)

Torre Jussana organitza una formació per ajudar a les entitats a incorporar la perspectiva juvenil en el seu funcionament i establir estratègies per fomentar la participació del jovent.

Dins del cicle de formacions de tardor, Torre Jussana posa a disposició de les entitats cinc nous cursos en línia destinats a ajudar-les en aquest període marcat per la Covid-19.

Entre les novetats, destaca el curs ‘Obrim les portes de l’entitat a les persones joves’, que pretén fer una revisió integral de l’entitat per identificar aquells discursos i pràctiques que exclouen les persones joves a participar-hi i elaborar estratègies que fomentin la perspectiva juvenil en el si de l’entitat.

La formació serà impartida per l’equip tècnic del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) i treballarà aspectes com l’adultcentrisme, els prejudicis i estereotips que existeixen cap a les persones joves, els discursos i pràctiques adultcentriques dins les entitats i estratègies per incorporar el jovent a les associacions.

El curs tindrà lloc el dia 24 de novembre de les 18.00 h a les 19.30 h i per participar-hi, cal inscriure’s abans del 19 de novembre al següent enllaç.

Data: 

Dimarts 24 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat