Comunicació: canals per la participació sostenible de joves en polítiques climàtiques

Comunicació: canals per la participació sostenible de joves en polítiques climàtiques.
Dijous, 03/12/2020
(En línia)

Una sessió que forma part del cicle de conferències i sessions sobre la participació juvenil en polítiques climàtiques organitzat per Ecoserveis.

Ecoserveis organitza el pròxim 3 de desembre el taller ‘Comunicació: canals per la participació sostenible de joves en polítiques climàtiques’, que forma part d’un cicle de conferències i sessions participatives en què s’exploren mecanismes per a incloure les demandes de la gent jove en polítiques locals. També tenen com a objectiu establir una guia per a vehicular la protesta i fer-ne propostes que s’integrin de manera permanent en polítiques climàtiques.

En concret, aquest taller anirà a càrrec de Clara Ciberga, facilitadora, de Cristina Bajet, d’Ecoserveis, i de Monika Skadborgei, del Youth Climate Council de Dinamarca. Durant la seva ponència, que serà en anglès, Skadborgei parlarà de pautes estratègiques de comunicació efectiva entre persones joves i sector públic local. Després hi haurà una part participativa en què es definiran de manera col·lectiva estils i canals de comunicació estables.

La sessió començarà a les 18 h i tindrà format en línia. La participació és gratuïta, però cal registrar-se en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 03 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Ecoserveis
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ecoserveis.net