Participa a la campanya 'Nou Període', per una menstruació sense residus

Participa a la campanya 'Nou Període', per una menstruació sense residus
Dimecres, 23/12/2020 fins Dijous, 31/12/2020
(En línia)

Participa a la campanya de fotografies a les xarxes socials per exigir productes menstruals lliures de residus i de tòxics.

Els productes menstruals d’un sol ús generen una gran quantitat de residus que acaben en incineradors i abocadors o abandonats al medi ambient. És per això que la Fundació Rezero ha impulsat la campanya ‘Nou Període’, amb l’objectiu de posar sobre la taula els impactes ambientals, econòmics, socials i en la salut que tenen productes menstruals d’un sol ús i de donar visibilitat a les alternatives existents per viure una menstruació ‘residu zero’.

Ara pots participar en aquesta campanya a través de les xarxes socials i exigir l’accés a productes menstruals segurs, justos i circulars. Només cal fer-te una fotografia amb els teus productes mensuals reutilitzables i compartir-la a les teves xarxes amb l’etiqueta #nouperíode i citant a @rezerocat. Es pot participar fins al proper 31 de desembre a les 23 h.

Aquesta campanya compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i de la Conselleria de Medi Ambient i Territori de les Illes Balears.

Data: 

Dimecres 23 des

Hora: 

06:00

Organitzador: 
Fundació Rezero
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@rezero.cat