Habilitats directives a les entitats socials i educatives

Imatge del curs de formació. Font: CEESC
Dimarts, 02/02/2021 fins Dijous, 18/02/2021
(En línia)

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitza una formació virtual durant el mes de febrer per adquirir noves estratègies en el desenvolupament de les habilitats directives.

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya ha organitzat la formació en línia ‘Habilitats directives a les entitats socials i educatives’, un curs amb una durada de 15 hores que tindrà lloc durant el mes de febrer a la plataforma Moodle. Especialment dirigida a equips directius de les entitats, la formació se centrarà a donar eines per desenvolupar habilitats directives positives i eficaces orientades a aconseguir bons resultats.

El curs es durà a terme els dies 2, 4, 9, 11, 16 i 18 de febrer, de 17 a 19h. Aquest consistirà en dotze hores de videoconferència i tres hores de treball personal. A càrrec de l’educadora social i formadora de l’àmbit social i empresarial, Montserrat Sánchez, el curs tindrà com a objectiu adquirir nous conceptes, tècniques i estratègies i capacitar les persones participants per aplicar les eines i els recursos presentats.

La gestió del temps, la motivació, la gestió dels recursos humans, el lideratge i la comunicació seran alguns dels aspectes que es treballaran per a una millor direcció de les entitats. Les inscripcions al curs es podran fer a través d’un formulari, amb un cost de 50€ per a persones col·legiades, 65€ per a no col·legiades i 55€ per a aturades o pensionistes.

Data: 

Dimarts 02 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
ceesc@ceesc.cat