Webinar: ‘Finances ètiques, energies renovables, i African Clean Energy’

La sessió compta amb la participació de James Todd, oficial d'inversió en energies renovables d’Oikocredit International. Font: Oikocredit Catalunya.
Dimarts, 09/02/2021
(En línia)

El 9 de febrer, Oikocredit Catalunya organitza l’acte en línia.

El proper dimarts 9 de febrer a les 16.00 h, Oikocredit Catalunya organitza el webinar ‘Finances ètiques, energies renovables, i African Clean Energy (ACE)’.

Més d'un terç de la població mundial no posseeix accés a combustibles i tecnologies netes per a cuinar, el que provoca gairebé quatre milions de morts a l'any a conseqüència de la contaminació de l'aire interior de les llars per males combustions de carbó o fusta, degut a l'ús de tecnologies poc eficients o insegures.

Gràcies a propostes com les d’African Clean Energy per a una cuina amb biomassa i energies renovables és possible proveir d'energia segura i assequible a moltes persones desfavorides dels països del sud.

La sessió compta amb la participació de James Todd, oficial d'inversió en energies renovables d’Oikocredit International i representant d’ACE Africa.

L'esdeveniment comptarà amb traducció simultània al castellà, de la mà de la cooperativa Koinós. Per participar a la sessió, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 09 febr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Oikocredit Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@oikocredit.org