Cursa virtual per l’educació: ‘Corre per una causa’

L’objectiu de l’acte és recaptar fons perquè tots els nens i nenes en situacions desfavorables puguin tenir accés a l'educació. Font: Entrecultures.
Dissabte, 20/02/2021 fins Diumenge, 21/02/2021
(En línia)

El 20 i 21 de febrer, Entrecultures organitza l’acte en línia.

El proper dissabte 20 i diumenge 21 de febrer, Entrecultures organitza la cursa virtual per l’educació: ‘Corre per una causa’.

La Covid-19 amenaça l’educació de milions d’infants. En la majoria de països d’Amèrica Llatina o d’Àfrica els col·legis encara no han reobert les seves portes, fet que suposa més de mig any sense escola. Molts nens, nenes i joves no compten amb un ordinador o, ni tan sols, amb connexió a internet a les seves cases.

Per d’altres, a més, l’esmorzar del centre educatiu era el seu àpat diari principal. Quedar-se a casa també significa que augmentin les probabilitats de patir maltractament intrafamiliar i, inclús, violència i/o abusos sexuals.

L’objectiu de l’acte és recaptar fons perquè tots els nens i nenes en situacions desfavorables puguin tenir accés a l'educació. La cursa que es celebra en més d’una desena de ciutats en tot l’Estat espanyol, enguany passa a un format virtual perquè tothom pugui participar i col·laborar amb els projectes de cooperació de l’entitat.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dissabte 20 febr

Hora: 

06:00

Organitzador: 
Entrecultures
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.catalunya@entrecultures.cat