Projecció de documentals i reportatges sobre el 15M

 Font:
Dijous, 21/07/2011

El 21 de juliol dins del programa del Cicle de Cinema a la fresca sobre Mobilitzacions Civils es projectarà un recull de documentals i reportatges sobre el 15M o moviment dels indignats i indignades. Serà a l'Espai Jove La Fontana a les 21:00 hores.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza aquest cicle de cinema centrar en els drets i les mobilitzacions civils, amb l'objectiu de retre un petit homenatge a la societat civil organitzada per la seva aportació en la transformació d'idees, l'assoliment de millores socials i polítiques, el foment del pensament crític, i, en definitiva, en la millora del nivell de qualitat de la nostra democràcia.

Diverses entitats han col·laborat en el cicle proposant documentals i pel·lícules per projectar-hi. L'impacte dels conflictes armats en la població civil, i les iniciatives per reclamar justícia i millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la violència centraran la majoria de les sessions d'aquest cicle.

L'últim dia, però, es passaran diferents vídeos i reportatges sobre el moviment dels indignats i indignades, com a mostra d'un moviment que proposa vies alternatives, sota els principis del pacifisme i la desobediència civil.

Data: 

Dijous 21 jul

Hora: 

21:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat