Webinar: Mèxic: 'Violència, desaparicions i defensa dels drets humans'

L’objectiu és donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets que es pateixen als seus països. Font: Unsplash.
Dimecres, 24/02/2021
(En línia)

El 24 de febrer, Fundipau organitza l’acte en línia.

El proper dimecres 24 de febrer a les 18.00 h, Fundipau organitza la sessió en línia Mèxic: 'Violència, desaparicions i defensa dels drets humans'.

L’objectiu d’aquesta segona edició del cicle ‘Defensores dels Drets Humans’ és donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets que es pateixen als seus països i que, amb la seva tasca, defensen drets i llibertats fonamentals.

Per aquest motiu, es comptarà amb la participació de Janahuy Paredes, membre del Comité de Familiares de Personas Detenidas Desaparecidas en México (COFFADEM), Alzando Voces.

L’organització treballa des de fa més de deu anys per defensar els drets humans i denunciar la desaparició d’activistes i la violència exercida per part de l’Estat mexicà.

A l’Estat de Michoacán, des que es va posar en marxa l’Operatiu Conjunt Michoacán, s’han incrementat les violacions de drets humans per part dels cossos militars i de seguretat pública amb execucions extrajudicials, tortura, detencions arbitràries, registres il·legals, desplaçaments forçosos i la desaparició de persones.

Es pot participar a la sessió a través del l’enllaç.

Data: 

Dimecres 24 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundipau
Correu electrònic de l'organitzador: 
lverges@fundipau.org