Curs: ‘Ciberbullying: intervenció socioeducativa’

Imatge de 404 amb un emogi al revés a la part central. Font: Visuals Jpty
Dimecres, 10/03/2021
(En línia)

La formació permetrà a l’alumnat que el realitzi conèixer i detectar similituds i diferències entre l’assetjament a les aules i les noves pràctiques a les xarxes socials.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs ‘Ciberbullying: intervenció socioeducativa’ destinat prioritàriament a persones treballadores, tant personal autònom com de l’administració pública. La data d’inici és el 10 de març i es durà a terme en la modalitat en línia. Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 20 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

La formació permetrà a l’alumnat que el realitzi conèixer i detectar similituds i diferències entre l’assetjament a les aules i les noves pràctiques a les xarxes socials. Així mateix, assolirà coneixements en el desenvolupament d’estratègies d'intervenció per a la protecció de les víctimes, a indagar sobre les tipologies de víctimes i a detectar les diferències entre les etapes de l'assetjament a l'espai digital i a l'aula. El curs també analitzarà el perfil del psicòpata digital.

Data: 

Dimecres 10 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org