Curs: ‘Serveis assistencials en salut mental’

Noia tapant-se la cara amb un llibre davant d'una paret. Font: Siora
Dimecres, 10/03/2021
(En línia)

La formació prepararà a les persones participants per tractar i cuidar a pacients en les diverses fases o trastorns que puguin sofrir.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs ‘Serveis assistencials en salut mental’ destinat prioritàriament a persones treballadores en actiu, tant personal autònom com de l’administració pública. La data d’inici és el 10 de març i es durà a terme en la modalitat en línia. Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 40 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

La formació prepararà a les persones participants per tractar i cuidar a pacients en les diverses fases o trastorns que puguin sofrir, i aprendre a reconèixer, comprendre i actuar en els diferents tipus de trastorns mentals. Entre els objectius plantejats del curs es troben el d’aconseguir que el/la treballador/a prengui consciència de la importància de la seva funció en la rehabilitació psicosocial de la persona malalta, el de descriure els principals trastorns mentals i el d’adquirir les eines d'intervenció efectives.

Data: 

Dimecres 10 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org