Presentació de l'estudi ‘Cap a una política ecofeminista de l'aigua’

L'aigua és un bé imprescindible per la vida i per aquest motiu hi ha qui la veu i la tracta com una mercaderia. Font: ESF.
Dijous, 11/03/2021
(En línia)

L’11 de març, Enginyeria Sense Fronteres organitza l’esdeveniment en línia.

El proper dijous 11 de març a les 18.00 h, Enginyeria Sense Fronteres (ESF) organitza la presentació de l'estudi ‘Cap a una política ecofeminista de l'aigua’.

L'aigua és un bé imprescindible per la vida i per aquest motiu hi ha qui la veu i la tracta com una mercaderia, el que representa unes greus conseqüències globals.

Per aquest motiu, l’informe elaborat per Hidra Cooperativa i ESF intenta respondre preguntes com ‘Quines polítiques de l'aigua es podrien realitzar amb el criteri de garantir el sosteniment de la vida?’, ‘És compatible respectar els límits físics de la natura amb maximitzar els beneficis privats?’, ‘Existeixen fórmules més enllà de la gestió pública i la privada?’ o ‘Què pot aportar la mirada ecofeminista al debat sobre els models de gestió de l'aigua?’.

L’acte compta amb diferents col·lectius i experiències que compartiran les seves reflexions i pràctiques sobre com intersecciona l’aigua, els feminismes i la comunitat. Per participar a la sessió, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 11 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org