Seminari sobre Tecnologia i Feminisme (en línia)

imatge cartell
Dilluns, 15/03/2021 fins Dimarts, 30/03/2021
(En línia)

Media Lab de Buenos Aires ha organitzat una seminari en línia sobre Tecnologia i Feminisme que tindrà lloc els dies 15, 16, 22, 23, 29 y 30 de març.

El seminari es desenvolupa dins el programa DIVERSES i serà impartit per Sol Verniers y Nayla Portas i fou declarat d'interès educatiu i cultural per la Universidad Nacional de Tres de Febrero – UNTREF i per la Fundación Activismo Feminista Digital.

Els objectius son proposar un recorregut pels eixos tecnològics des d'una perspectiva de gènere, buscat relacions entre la tecnologia i l'art.

El objetivo del seminario es proponer un recorrido conceptual y práctico por ejes tecnológicos desde una perspectiva de género, incluyendo cruces laborales productivos, así como relaciones entre la tecnología y el arte i reflexionar al voltant de preguntes com: es pot hackejar el patriarca?, entre d'altres.

Els continguts s'emmarquen en aquestes temàtiques: Dones i tecnologia; Usuàries i productore de drets digitals; Inclusió i accés al treball; Ara que sí ens veuen; Economía i polítiques tecnológiques; Manifestant feminisme per a una tecnologia creativa e inclusiva.

Tindran lloc tres tallers: Entre el hacking i la expressió. La robota feminista. Manifestos

El seminari està adreçat a totes les persones interessades en la tecnologia des de la perspectiva de gènere en els camps creatius.

Data: 

Dilluns 15 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Cooperación española cultura Buenos Aires, CCEBA
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.cceba@aecid.es