Webinar: ‘Turquia: crisi de drets humans?’

L’objectiu és donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets que es pateixen als seus països i que defensen drets i llibertats fonamentals. Font: Fundipau.
Dilluns, 22/03/2021
(En línia)

El 22 de març, Fundipau organitza l’acte en línia.

El proper dilluns 22 de març a les 18.00 h, Fundipau organitza la conversa ‘Turquia: crisi de drets humans?’.

En aquesta segona edició del cicle ‘Defensores dels Drets Humans’, l’objectiu és donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets que es pateixen als seus països i que, amb la seva tasca, defensen drets i llibertats fonamentals.

Per aquest motiu s’obrirà una conversa amb Zelal Pelin Doğan, advocada especialitzada en la defensa dels drets humans. Ha treballat amb la societat civil i institucions governamentals en qüestions relacionades amb els drets humans, la impunitat i les desaparicions forçades a Turquia i l’Argentina. Actualment, treballa com a advocada de drets humans, especialment en casos relacionats amb la llibertat d’expressió i de premsa, en una associació a Istanbul.

Zelal conversarà amb el periodista Andrés Mourenza, establert a Istanbul des del 2014, on treballa pel diari El País, l’emissora de ràdio Onda Cero i altres mitjans pels quals també ha informat sobre Grècia, Iraq, Xipre, Armènia i l’Azerbaidjan. És coautor del llibre ‘La democracia es un tranvía’, sobre la transformació de Turquia en les darreres dècades i autor de ‘Sinora: historias de la frontera de Europa y de las personas que la habitan’.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Gemma Pinyol-Jiménez, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i membre del patronat de FundiPau.

Per participar a l’acte, s’ha d’accedir a través de l’enllaç.

Data: 

Dilluns 22 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundipau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundipau.org