V Trobada Nacional d'Escoles de Segona Oportunitat

Noies d'esquena en una aula. Font: Anna Earl
Dijous, 29/04/2021
(En línia)

Es preveu la participació de més de 350 persones, entre alumnat, professionals i representants d’administracions públiques, entitats socials i educatives, universitats i empreses.

Els dies 28 i 29 d’abril tindrà lloc la V Trobada Nacional d'Escoles de Segona Oportunitat, un esdeveniment en línia que s’emetrà en directe des de Torre Barina, a l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’una trobada en què es preveu la participació de més de 350 persones, entre alumnat, professionals i representants d’administracions públiques, entitats socials i educatives, universitats i empreses. El tema principal a abordar serà la d'innovació educativa i de solucions contra l'abandonament escolar primerenc i la desocupació juvenil.

Entre les entitats catalanes que coorganitzen aquesta V Trobada Nacional d'Escoles de Segona Oportunitat es troben la Fundació El Llindar, Salesians Sant Jordi, Fundació Gentis, Fundació Comtal, Fundació Marianao i Fundació Adsis. Les dues jornades combinaran ponències, taules rodones i tallers pràctics. A les xarxes socials, l’esdeveniment es podrà seguir a través de l’etiqueta #ConstruimosOportunidades. Tota la resta d’informació i les inscripcions es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dijous 29 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Escoles de Segona Oportunitat
Correu electrònic de l'organitzador: 
-