Taller: ‘Especificitats fiscals de les diferents figures de l’ESS’

Els objectius del taller són conèixer el marc fiscal de les principals figures de l’economia social i entendre les peculiaritats fiscals. Font: Unsplash.
Divendres, 09/04/2021
(En línia)

El 9 d’abril, Calidoscoop organitza l’acte en línia.

El divendres 9 d’abril a les 10.00 h, Calidoscoop organitza el taller ‘Especificitats fiscals de les diferents figures de l’ESS’.

Aquest webinar pretén millorar els coneixements en economia social i cooperativa del personal tècnic assessor de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i de persones que duen a terme tasques d’assessorament per tal que puguin fer-se seu el model d’empresa cooperativa, prescriure’l i recomanar aquesta fórmula en els seus assessoraments, així com que adquireixin coneixements, recursos i eines per a la millor gestió d’aquestes empreses.

En aquesta línia, els objectius del taller són conèixer el marc fiscal de les principals figures de l’economia social, com les associacions, fundacions i cooperatives i entendre les peculiaritats fiscals de les diferents classes de cooperatives en referència als resultats econòmics obtinguts

Pel que fa al contingut, s’abordarà el marc fiscal de la tributació de les entitats de l’ESS, així com els resultats cooperatius i els resultats extracooperatius, amb les diferències i tractament fiscal de les diferents classes de cooperatives.

També es tractarà l’Impost de Societats de les cooperatives, tant en cooperatives protegides, com en cooperatives especialment protegides, i l’impost de societats en les associacions i fundacions amb les seves diferències bàsiques.

El taller estarà dinamitzat per persones expertes en economia social i cooperativa, amb explicacions teòriques i exemples i models que facilitin l’aprenentatge a través d’una sessió dinàmica, participativa, motivadora, reflexiva, col·laborativa i pràctica.

Les places són limitades i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 09 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Calidoscoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@calidoscoop.coop