Jornada sobre autonomia i persones amb discapacitat intel·lectual i TSM

Cartell de l'acte amb un noi posant rentadora i noia cuinant. Font: Viver de Bell-lloc
Dimarts, 20/04/2021
(En línia)

Comptarà amb una taula rodona sobre la relació amb les famílies i servirà per compartir experiències innovadores i reptes de futur.

Per al dimarts 20 d’abril, Viver de Bell-lloc organitza una jornada de reflexió entorn de l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental. L’esdeveniment, que serà en format online, comptarà amb la participació de DINCAT, Fundació Tallers i Fundació Sant Tomàs, i servirà per compartir experiències innovadores i reptes de futur. Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a través del formulari d’aquest enllaç o mitjançant la pàgina web de l’entitat.

L’acte comptarà amb la participació de Carles Campuzano, director de DINCAT, que serà l’encarregat de fer-ne l’obertura. La jornada acollirà una primera taula rodona sobre la relació amb les famílies des dels Centres Especials de Treball, obert a totes les persones participants. La segona part de la jornada es dedicarà a experiències innovadores i els principals reptes d’aplicar la metodologia de la Planificació Centrada en la Persona als serveis d’habitatge.

Data: 

Dimarts 20 abr

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Viver de Bell-lloc
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@vivelloc.cat