Taller: Activem l’estalvi energètic a casa!

 Font:
Dimecres, 05/05/2021 fins Dimecres, 02/06/2021
(En línia)

L’Espai Vilawatt de la Gent de Viladecans ofereix aquesta sessió lúdica d’aprenentatge adreçada a famílies amb nenes i nens d’entre 8 i 12 anys.

Sabeu què fer per no malgastar energia a casa? És possible estalviar mentre mirem la tele o juguem a l’ordinador? Què són els consums fantasma? L’Espai Vilawatt de la Gent de Viladecans respondrà a aquestes i altres qüestions en un taller en línia adreçat a famílies amb filles i fills d’entre 8 i 12 anys.

La sessió lúdica d’aprenentatge ‘Activem l’estalvi energètic a casa’ és gratuïta i pretén fomentar entre les famílies hàbits d’ús sostenible de l’energia a casa. El taller permetrà a les persones participants conèixer l’estalvi real d’energia que poden aconseguir a les seves factures i els formularà una sèrie de reptes lligats a l’energia domèstica.

Com participar-hi!

Hi ha tres sessions programades que tindran lloc els dies 5 i 19 de maig i el 2 de juny, de 18.00 a 19.00 hores. Aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi, han de formalitzar la seva inscripció.

Data: 

Dimecres 05 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Espai Vilawatt de la Gent
Correu electrònic de l'organitzador: 
holavilawatt@viladecans.cat