Jornada ‘Marcant tendències - Refugi i migracions’

Diferents entitats es troben per avaluar i plantejar noves vies d'actuacions en matèria de moviments migratoris. Font: Freepik.
Barcelona
Dijous, 17/06/2021

Diferents entitats es troben per avaluar i plantejar noves vies d'actuacions en matèria de moviments migratoris.

Diferents entitats que formen part de la xarxa espanyola de la Fundació Anna Lindh (ReFAL) participaran en aquesta jornada el 17 de juny, que servirà com a punt de trobada per poder debatre i posar en comú qüestions relatives a les migracions i el refugi.

Aquesta trobada serveix a les entitats per avaluar la feina feta fins al moment, plantejant les dificultats amb què s'han trobat, i les activitats i actuacions executades. Tot això, també amb l'objectiu de poder extreure conclusions rellevants i traçar les futures vies d'actuació davant els nous reptes que es plantegen dia a dia en matèria de moviments migratoris.

Les entitats participants són: ArtiXoc, Irenia-Jocs de Pau, Associació Creart, Associació Mescladís, Servei Civil Internacional de Catalunya, Fundació Catalunya Voluntària i Associació Cultural per a la Cooperació al Desenvolupament Azahara.

De la jornada, on participaran 21 membres d'aquestes entitats, es realitzarà un vídeo com a resum, així com un informe on es presentaran els resultats i conclusions.

Data: 

Dijous 17 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@catalunyavoluntaria.cat