Webinar 'La participació infantil i juvenil a les entitats juvenils'

'La participació infantil i juvenil a les entitats juvenils' a càrrec de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Dimecres, 09/06/2021
(En línia)

El webinar 'La participació infantil i juvenil a les entitats juvenils', a càrrec de Minyons Escoltes i Guies, pretén compartir els conceptes clau i les experiències del Projecte LAB de participació dut a terme en el si de l'entitat.

La nova proposta de webinar de Xarxanet dedicada a la participació infantil i juvenil tindrà lloc el dimecres 9 de juny a les 10 h. Cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

Iniciar un procés de reformulació i creació de nous models participatius no necessita una recepta màgica ni una veritat absoluta. Iniciar un procés de canvi en la participació infantil i juvenil implica dialogar, provar, sentir i valorar. No hi ha un únic model, ni un mètode infal·lible, tan sols un camí a recórrer ple d’oportunitats que comença amb un canvi de mirada. En aquest webinar es posaran sobre la taula alguns dels conceptes clau i experiències recollides a través del Projecte LAB que han servit per a la millora (en quantitat però sobretot en qualitat) de la participació d'infants i joves.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) aposta per la participació infantil i juvenil en el si de l’entitat com a cultura de participació que configuri conscient i intencionadament la quotidianitat de les seves unitats (grups per edat), agrupaments i de la mateixa associació. Agafa l’empenta i el timó amb l’objectiu d’avançar cap a una participació infantil i juvenil real en l’espai del lleure educatiu.

Data: 

Dimecres 09 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
participacio@escoltesiguies.cat