'Forma’t en xancletes'

Nova edició del 'Forma’t en xancletes' a l'espai Torre Jussana. Font: Torre Jussana
Barcelona
Dimarts, 06/07/2021

El 6 de juliol, Torre Jussana organitza la tradicional jornada de formació d'estiu per a les entitats. L'obrirà la xerrada 'Resiliència comunitària: escac al destí', de Jordi Grané, especialista en disseny d’intervencions sobre resiliència.

El 'Forma't en xancletes' (#TJEnXancletes a les xarxes) s'ha convertit en una cita tradicional per a moltes entitats socials de Barcelona. És la formació d'estiu de Torre Jussana i un dels atractius és que, si el temps ho permet, es fa a l'aire lliure, als jardins de la torre. La proposta per al 6 de juliol és una sessió inaugural i tres tallers simultanis sobre qüestions diverses que no s'han tocat durant el curs, però que es consideren interessants per a les entitats.

La sessió inaugural es titula 'Resiliència comunitària: escac al destí' i abordarà com poden les associacions gestionar el voluntariat en un panorama marcat per la pandèmia de la Covid-19 i ple d'incerteses. De la mà de Jordi Grané, llicenciat en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Sociologia i en Gestió Pública, i autor del llibre 'La resiliencia. Crecer desde la adversidad', es reflexionarà sobre conceptes i estratègies d’acció per ser resilients.

Després d'un esmorzar a càrrec de la cooperativa Mujeres Pa’lante, hi haurà tres tallers simultanis: 'Parlem d'acció comunitària a les associacions', amb la Cooperativa Marges; 'Esdeveniments al carrer en l'era Covid. Què ha canviat?', conduït per Ascensi Mir, de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i 'Negociar el preu del lloguer del local és possible! Com?', amb la cooperativa Ekonomikon. Les persones assistents podran triar el taller que trobin més adequat a les seves necessitats.

La inscripció a la jornada de formació és gratuÏta.

Més informació.

Data: 

Dimarts 06 jul

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat