Sessió informativa per fer voluntariat a Punt de Referència

L'entitat Punt de Referència ofereix diferents possibilitats de fer un voluntariat. Font: Punt de Referència
Dimarts, 06/07/2021
(En línia)

El jovent tutelat necessita persones de confiança per emprendre el camí cap a l'emancipació. Punt de Referència explica el 6 de juliol a les 19h en una sessió informativa quin tipus de voluntariat es pot fer per acompanyar-los.

L'entitat Punt de Referència acompanya nois i noies tutelats i extutelats cap a l'emancipació. El voluntariat té un paper molt important en els seus programes i busca persones disposades a formar part d'aquest procés d'acompanyament. El 6 de juliol ha programat una sessió informativa virtual a les 19h per a les persones que hi estiguin interessades. El 13 de juliol se'n farà una a altra a les 18:30h.

Tenir entre 30 i 65 anys, parlar català i castellà, residir a l'àrea metropolitana de Barcelona i ser adaptable i responsable són algunes de les característiques que es demanen per apuntar-se al voluntariat. A la sessió informativa s'explicaran els programes 'Acull', 'Atenea' i 'Referents'.

'Acull' proposa acollir un noi o noia d'origen migrant durant nou mesos. 'Atenea' consisteix en trobades setmanals amb el noi o noia per fer accions destinades a millorar el seu nivell formatiu. I 'Referents' es tracta de donar-los un suport emocional, lúdic, lingüístic, així com en qüestions d'inserció laboral o d'estudis i d'ampliació de la xarxa relacional.

Cal inscriure's per participar a la sessió.

Més informació.

Data: 

Dimarts 06 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Punt de Referència
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@puntdereferencia.org