‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Desenes de piscines acullen remullades solidàries per recollir fons per l'esclerosi múltiple. Font: Fundació Esclerosi Múltiple
Diumenge, 11/07/2021

Cada juliol arriba una cita solidària que convoca tothom a les piscines de pobles i ciutats: la Fundació Esclerosi Múltiple recull fons per fer recerca mèdica.

‘Perquè l'esclerosi múltiple sigui història, Mulla't!’ és un dels lemes de la jornada solidària que se celebra el diumenge 11 de juliol. Una jornada que convoca persones de totes les edats a les piscines de desenes de municipis de tot Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir donacions que es dedicaran a seguir investigant sobre aquesta malaltia crònica i, per ara, sense cura.

La majoria de piscines convoquen a la remullada el diumenge 11 de juliol, però algunes ho fan altres dies. La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va actualitzant aquest llistat de piscines incrites a la iniciativa perquè tothom en trobi una ben a prop de casa.

Més enllà de la remullada col·lectiva, la FEM ofereix altres maneres de participar en la proposta: per cada ampolla venuda de l’oli OleAurum es destina un euro per a l'esclerosi múltiple fins el 31 de juliol i també es poden comprar tot tipus d’articles solidaris del ‘Mulla’t’ a la botiga en línia de la campanya. Articles com tovalloles, samarretes, bosses o llibretes amb il·lustracions de la Judit Canela. També es poden fer donatius per destinar els diners a la recerca, a una sessió de psicologia per a una persona diagnosticada o a una sessió de neurorehabilitació.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. Es calcula que unes nou mil persones tenen esclerosi múltiple a Catalunya, 55.000 a tot l’Estat i 2,5 milions al món. Per cada home hi ha dues dones i l'edat mitjana és de trenta anys.

Més informació sobre 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'.

Data: 

Diumenge 11 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Esclerosi Múltiple
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fem.es