Curs sobre blockchain

VIN JD Pixabay
Dimarts, 14/09/2021 fins Dimecres, 29/09/2021
(En línia)

Fundació Nord organitza una formació per entendre el funcionament del sistema de blocs.

Voleu aprendre en què consisteix la tecnología blockchain? La Fundació Nord organitza un curs online per entendre el seu funcionament i les seves aplicacions, que permete agilitzar l'intercanvi econòmic i d'informació entre entitats sense un sistema intermediari, a més de millorar processos de traçabilitat i consolidació de dades.

El temari aborda què és aquesta tecnologia, com fer servir un moneder de criptomonedes i usos específics en sectors com l'empresarial, el financer, l'immobiliari, el mèdic, les administracions i els serveis socials, entre d'altres.

El curs està dirigit a totes les persones que es vulguin iniciar en aquest tema i no calen coneixements previs. L'objectiu és detectar de quina manera aquesta tecnologia pot aportar valor a les àrees de les persones que hi participin.

La formació, impartida pels enginyers de Telecomunicació Jose Luis Muñoz i Rafael Genés, té una durada de tres setmanes, un preu de 400 euros i les places estan limitades a vuit alumnes per facilitar la interacció.

Data: 

Dimarts 14 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Nord
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundacionord.cat