Curs: ‘Mirades entrecreuades’

Curs en línia sobre l’abordatge de les violències, el consum de substàncies i les sexualitats a l’adolescència i joventut des d’una perspectiva de gènere. Font: ABD
Dilluns, 04/10/2021 fins Diumenge, 31/10/2021
(En línia)

L’entitat ABD ha obert les inscripcions per a una formació en línia sobre l’abordatge de les violències, el consum de substàncies i les sexualitats a l’adolescència i joventut des d’una perspectiva de gènere.

L’objectiu del curs en línia d'ABD, que començarà el 4 d’octubre, és oferir formació i eines a professionals que estan en contacte amb adolescents i joves tant en l’àmbit educatiu i social, com en l’oci i el lleure. Formació i eines per poder abordar des d’una perspectiva de gènere situacions habituals com són les violències masclistes, el consum de drogues i les sexualitats.

La proposta formativa arriba a la segona edició i sorgeix de les experiències i dels coneixements dels equips de tres dels programes d’ABD: ‘Energy Control’, ‘Sexus’ i 'Laris’. De cada àmbit hi haurà una part teòrica, un apartat amb recursos per aprofundir més en temes concrets i també una proposta d’exercicis pràctics.

En el curs s’exposarà, per exemple, com es poden abordar dins l’etapa de l’adolescència i de la joventut les especificitats d’aspectes com les manifestacions del masclisme i les LGTBI+fòbies, el consum de drogues i les sexualitats. Es podrà aprendre a detectar les violències masclistes i LGTBI+fòbiques que es donen als espais educatius, de socialització i relacionals, i alhora adquirir estratègies per revertir-les. I també s’exposaran eines i recursos per acompanyar nois i noies en el desenvolupament d’unes sexualitats saludables i plaents.

Fins al 27 de setembre es poden fer les inscripcions. El curs, de 35 hores, començarà el dilluns 4 d’octubre i s’acabarà el 31 d’octubre. El preu és de 95 euros.

Més informació sobre l'estructura i els continguts de ‘Mirades entrecreuades’.

Data: 

Dilluns 04 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)
Correu electrònic de l'organitzador: 
abd@abd-ong.org