Primera setmana de La Mallola, l'ecosistema cooperatiu del Baix Penedès

Cartell de la primera setmana La Mallola
Dijous, 30/09/2021 fins Dijous, 07/10/2021

La xarxa d’entitats de l’economia social i solidària de la comarca, juntament amb l’Ateneu CoopCamp, organitzen activitats per fer visible l'ESS.

La xarxa d’entitats de l’economia social i solidària del Baix Penedès, juntament amb l’Ateneu CoopCamp, han organitzat la primera setmana de La Mallola del 30 de setembre al 7 d'octubre amb activitats a diferents punts de la comarca per visibilitzar les iniciatives d'ESS al territori.

El programa arrencarà amb una xerrada d'Ivan Miró i la presentació de la XES-Vegueria Penedès al Museu Deu del Vendrell. Inclou també una ruta per les entitats que treballen en la inserció de col·lectius vulnerables al Vendrell, un taller de teatre i un tast de productes de proximitat a Calafell i una visita a l'Espai de Custòdia del GEVEN a la finca de can Marlès, al Montmell, amb tast de productes.

Finalment, clourà amb una conversa amb Marc Talavera del Col·lectiu Eixarcolant i els grups de consum agroecològic Les Garrofes i el Poniol, de nou al Vendrell. Podeu consultar aquí el programa.

Què és La Mallola?

La Mallola és un ecosistema format per set iniciatives del Baix Penedès que intercooperen per promoure el desenvolupament local i la transformació ecosocial de la comarca en base a tres eixos: situar l’economia social i solidària i el cooperativisme com un referent en sectors clau, resoldre necessitats compartides a partir de la intercooperació, el suport a la consolidació dels projectes, la gestió i la visibilització.

Està format per l'AMBP – Associació de Músics del Baix Penedès. Escola de Música Contrapunt, SCCL, La Porta de Fusta, Terra i Taula, Baix Penedès amb el Sàhara, GEVEN – Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès i Ateneu Cooperatiu CoopCamp.

Data: 

Dijous 30 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Xarxa d’entitats de l’economia social i solidària del Baix Penedès i Ateneu CoopCamp
Correu electrònic de l'organitzador: 
merce.jane@coopcamp.cat