ColzES: Celebrem que tornem!

 Font:
Barcelona
Dissabte, 02/10/2021

El 2 d’octubre se celebra de forma especial el Dia Internacional de l’Educació Social a la Nau Bostik de Barcelona.

Comença el curs i, després de tenir un 2020 i quasi part del 2021 en blanc pel que fa a activitats presencials, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya ha escollit el Dia Internacional de l’Educació Social (2 d’octubre) per tornar per la porta gran. Després d’un any i mig de pandèmia mundial, toca recobrar la xarxa i “fer uns ColzES” amb les col·legues i els companys de professió i, si es vol, es pot fer-ho en família, en un ambient distès, agradable i en un escenari sorprenent, a la Nau Bostik del barri de la Sagrera de Barcelona.

Amb ColzES es vol distreure’s i alhora agafar idees, aire, energia i empenta per afrontar un nou curs difús i ple d’incògnites.

Programa

Data: Dissabte, 2 d'octubre, de 10.00 a 17.00 h.

Lloc: Nau Bostik. Carrer Ferran Turné, 1-11. Barcelona.

Obertura de portes: A les 10 de matí

10:30 - 11:15 I si parlem... d'Educació Social?

"I si parlem..." és un podcast itinerant de converses curioses sobre temes diversos de Ràdio Intermitent. En aquest cas, es parlarà de la siutació de l'Educació Social en el context pandèmic i dels reptes actuals, així com de la necessitat de qüestionar-se la professió mitjançant la reflexió, l'escriptura i la publicació.

Amb: Alba Fernández Pous (Les vides blaves, Triangular Edicions 2019), coneguda a twitter com @LaPous; Asun Llena Berñe, cap de secció d'Educació i Comunitat a la Universitat de Barcelona, membre del Consell de Redacció dels Quaderns d'Educació Social; Ferran Castellarnau Fort (Relats d’un educador social, Descontrol 2020), i David Vázquez (La mirada horitzontal, Triangular Edicions 2021). Acte conduït per en Joan Gener, membre de L'Eixida de Ràdio Intermitent, educador social i coordinador del Consell de Redacció dels Quaderns d'Educació Social del CEESC.

11:00 - 12:00 Taller de manualitats per a famílies

Descobreix amb la teva família tot el que pots arribar a fer amb només paper i tisores. Una hora de descoberta aAmb Mireia Carbonell.

11:30 - 12:20 Vitamina Aire. Teatre moviment

Projecte guanyador de la Sos Cultura de la Fundació Carulla, estrenat al Festival FAACCC. És el resultat de mesos de treball amb 10 mestres que han expressat i donat forma a les seves inquietuds, pors i desitjos d’educar en l’era pandèmica. De Sisme creatiu.

12:30 - 13:45 Concert de Micu

Rumba catalana. “Miquel Rodergas, més conegut com a Micu, interpreta la rumba catalana amb un toc molt personal, explora nous camins i s'obre a nous estils com el funk, el reggae i el rock.” (Acelobert). Micu vindrà a ColzES acompanyat de la seva banda.

14:00* Paella de verdures del Menjador de Ca la Rosa

Cooperativa de treball del barri de la Sagrera i iniciativa social sense afany de guany que vol ser un referent en el menjar de qualitat.

17:00* Tancament de ColzES

*A la sobretaula de ColzES es deixarà un micro obert amb la possibilitat que expliquis la teva anècdota, un acudit... o fins i tot i si t'animes, el teu xou o un monòleg. Només cal que ho facis saber a projectes@ceesc.cat o ens truquis al 934 521 008.

Les activitats són gratuïtes.

Per al dinar:

  • Membres del CEESC (i acompanyants): 10€
  • Altres: 15 €
Data: 

Dissabte 02 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat