Formació i acompanyament per a la prevenció de les violències de gènere amb joves

Matheus Bertelli /Pexels
Barcelona
Dimecres, 06/10/2021 fins Dijous, 25/11/2021

Candela, cooperativa d'acció comunitària i feminista, ofereix la segona edició del curs '(Des)educar-se per educar'.

Candela, cooperativa d'acció comunitària i feminista, organitza la segona edició del curs '(Des)educar-se per educar' de formació i acompanyament per a la prevenció de les violències de gènere amb joves.

Durant la formació, que es pot fer presencial o online, i que està dirigida a professionals de l'àmbit de l'educació formal i no formal, salut, joventut, igualtat, sociocomunitària o similar, s'adquiriran eines conceptuals i metodològiques que serveixin per incorporar una mirada feminista i millorar la pràctica professional i educativa.

El curs està dividit en set sessions en les quals s'abordaarà el sistema normatiu de gènere, les desigualtats i les violències masclistes, el model d'amor romàntic, les violències en les relacions sexo-actives i les violències sexuals fora d'aquestes, la diversitat sexual i de gènere i les discriminacions a les persones LGTBIQ+, entre d'altres.

A més, s'oferiran eines i recursos, entre els quals un treball individualitzat tutoritzat per dissenyar i aplicar una acció educativa al lloc de treball. Finalment, es posaran en comú les accions dissenyades i es valorarà el procés formatiu.

El contingut no varia en l'edició online o presencial, però sí que ho fan els horaris. El curs presencial es farà dijous 7, 14, 21 i 28 d'octubre, i 4, 11 i 25 de novembre de 10 a 15 hores, mentre que l'online es farà els dimecres 6,13,20 i 27 d'octubre, i 3, 10 i 24 de novembre de 16 a 18:30 h. El preu en els dos casos és de 150 euros, 75 per a menors de 30 anys.

L'edició online del curs està reconeguda pel departament d'Educació, però la presencial no. S'expedirà un certificat de reaprofitament per a les persones que no siguin mestres.

Data: 

Dimecres 06 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Candela, cooperativa d'acció comunitària i feminista
Correu electrònic de l'organitzador: 
inscripcions@candela.cat