Introducció a la producció i gestió de projectes d’art aplicats a l’educació i l’acció comunitària

Cartell del curs d'Artibarri
Barcelona
Dissabte, 16/10/2021 fins Dissabte, 27/11/2021

Artibarri organitza una formació per dissenyar i acompanyar des de la producció un projecte de cultura comunitària.

Artibarri, centre de recursos i xarxa a favor del desenvolupament de projectes artístics d’acció comunitària, organitza una formació per facilitar eines per dissenyar i acompanyar des de la producció un projecte de cultura comunitària. El curs anirà a càrrec de professionals i entitats del sector de les arts comunitàries.

Entre els objectius dels curs hi ha adquirir eines i recursos per impulsar, produir i gestionar un projecte d'art aplicat a l'educació, la comunitat i a col·lectius diversos, dissenyar un projecte propi i real per aplicar en un futur pròxim, treballar entorn de casos pràctics d'èxit i de fracàs de cada entitat de la xarxa i generar un espai de treball en xarxa.

Al final del curs, cada participant sortirà amb un projecte dissenyat i amb una estratègia per tal que funcioni.

La formació combina la virtualitat i la presencialitat, que es requereix el 16 i 30 d'octubre i el 13 i 27 de novembre de 10 a 14 h, i té un preu de 240 euros.

Consta de quatre mòduls, en els quals es treballen el disseny i les fases d'un projecte comunitari, els pressupostos i recursos, els continguts i la comunicació, i el tancament de projectes, la projecció i l'avaluació.

Data: 

Dissabte 16 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Artibarri
Correu electrònic de l'organitzador: 
artibarri@gmail.com