Competició de recollida de residus

Joc de taula de l'associació CEN. Font: Associació CEN
Alcover
Diumenge, 10/10/2021

Es tracta d’una activitat que pretén reforçar l’eliminació dels arbres tòxics invasors presents a la zona de la Vall del riu Glorieta a Alcover.

L’associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) organitza pel diumenge 10 d'octubre de 10.00 a 13.00 hores un taller participatiu i una competició de recollida de residus a la Vall del riu Glorieta a Alcover. Es tracta d’una activitat que pretén reforçar l’eliminació dels arbres tòxics invasors presents a la zona i reduir la gran acumulació de residus presents que representen una amenaça per a la salut de les persones i la biodiversitat.

En el taller es tractaran aspectes relacionats amb els plàstics, com les seves característiques, els usos, la degradació, els riscos per al medi ambient i la salut humana, i mesures per evitar la contaminació. En la recollida de residus se separaran en diferents fraccions, fent especial atenció als residus de plàstic, per facilitar el seu reciclatge. Els participants tindran una medalla ecològica i l'equip guanyador s'emportarà un trofeu ecològic.

Data: 

Diumenge 10 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN)
Correu electrònic de l'organitzador: 
-