Presentació de l'informe: 'El tiempo libre educativo en España: un impulso para la promoción de la infancia y la juventud'

 Font:
Divendres, 22/10/2021
(En línia)

A l'acte es donarà a conèixer l'estudi i es reflexionarà al voltant del lleure educatiu a l'Estat espanyol, per tal de donar resposta a les necessitats de la infància i la joventut.

La Fundació Pere Tarrés presenta l'informe “El tiempo libre educativo en España: un impulso para la promoción de la infancia y la juventud” el dia 22 d'octubre, en un format híbrid. Per assistir a l'acte es requereix inscripció prèvia: presencialment o de manera telemàtica.

L'acte comptarà amb la participació de les entitats impulsores de l'informe, Didania, la Fundación Promesa i la Fundació Pere Tarrés, així com de persones expertes en l'àmbit educatiu i de la realitat infantil i juvenil.

El programa de la presentació serà el següent:

11:15 Recepció de l’acte

11:30 Benvinguda institucional a càrrec de:

  • Sr. Josep Oriol Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés
  • Sr. Jesús Poudereux, director de la Fundación Promesa
  • Sra. Maria Valencia, presidenta de Didania
  • Representant de l’administració vinculada a la infància i la joventut.

11:50 Presentació pública de l’estudi “El tiempo libre educativo en España: un impulso para la promoción de la infancia y la juventud”

12:15 Taula rodona amb referents del lleure educatiu a Espanya

  • Héctor Colunga, director de la Fundación por la Acción Social Mar de Niebla i president d’Eapn - Astúries (xarxa europea de lluita contra la pobresa i l'exclusió social). Gijón.
  • Aurora Madaraiaga Ortuzar, directora de la Cátedra Ocio y Discapacidad de la Universidad de Deusto, Instituto de Estudios de Ocio. Bilbao.

12:45 Torn obert de preguntes

13:00 Clausura de l’acte

Data: 

Divendres 22 oct

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@peretarres.org