Cicle de Comunicació: ‘Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere’

‘Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere’ és el títol de la quarta cita formativa del ‘2n Cicle de Comunicació Social’ de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Font: FCVS
Dijous, 28/10/2021
(En línia)

Com fer una comunicació adequada amb un llenguatge no discriminatori i que fomenti la igualtat és la temàtica de la sessió en línia i gratuïta que organitza el 28 d’octubre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

‘Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere’ és el títol de la quarta cita formativa del ‘2n Cicle de Comunicació Social’ de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). S’hi recolliran eines, estratègies i recursos per a les entitats socials que volen comunicar sense deixar ningú enrere i s’abordarà l’ús del llenguatge no discriminatori per comunicar-se, en definitiva, de forma inclusiva i no sexista.

L’acte serà en format virtual, és gratuït i es farà el dijous 28 d’octubre de 10 a 11.30. El conduiran Pilar Plaza, tècnica de subvencions de la Fundació Comtal, i Maria José Rubio, tècnica de comunicació de la mateixa fundació.

S’hi presentarà la guia ‘#Somelquediem’ i es donaran consells i recursos per parlar correctament sobre persones amb diversitat funcional, trastorns mentals, de diferent ètnia o cultura, el col·lectiu LGTBI i sobre gènere. Hi haurà una part dedicada a observar bones i males pràctiques en anuncis, mitjans, empreses i també en altres àmbits de la vida quotidiana.

‘Comunicar amb inclusivitat i perspectiva de gènere’ és l’última sessió de l’any. Un any en què se n’han fetes sobre com arribar al públic més jove, l’ús d’eines i estratègies per dinamitzar les trobades en línia i també s’ha convidat les persones responsables de comunicació de Creu Roja a Catalunya, Arrels Fundació i Càritas Catalunya perquè expliquessin com havien reconvertit la feina de comunicar en temps de pandèmia.

Per assistir a la sessió de la FCVS cal inscripció i al web hi podeu consultar tots els detalls

Data: 

Dijous 28 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat