Dia Internacional del Voluntariat a Girona

Girona celebrarà el dia 11 de desembre el Dia Internacional del Voluntariat amb un matí d’activitats de reconeixement a les persones voluntàries. Font: FCVS
Girona
Dissabte, 11/12/2021

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) torna als actes presencials per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat. A Girona serà el dia 11 de desembre amb un matí d’activitats de reconeixement a les persones voluntàries.

Sota el lema ‘l’ADN que ens uneix’, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) agraeix el compromís i la implicació del voluntariat, sobretot durant l’últim any i mig que ha estat complicat per la pandèmia. El dia 11 de desembre, els actes a Girona es faran a l’Auditori Josep Irla i els conduirà la locutora i actriu Txe Arana. Començaran a les 10 del matí amb una ponència a càrrec del professor de filosofia de l’escola La Salle de Girona Quim Mataró.

Tot seguit persones voluntàries i ateses per entitats socials participaran en una taula d’experiències. L’entrega de la categoria local del Premi Lluís Martí al Valor Social, que està patrocinat pel Festival Strenes, tancarà la primera part del matí. Aquests actes es podran seguir per streaming.

El Parc de les Pedreres acollirà la segona part de la celebració gironina: hi haurà un refrigeri, una intervenció artística de Jaume Geli i un moment especial en el qual s’aixecarà el vol amb un acte simbòlic d’alliberament d’una au recuperada al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà a càrrec de la veterinària Maria Pifarré. També es farà una lectura de poemes de l’escriptora Rosa Font.

Per assistir al Dia Internacional del Voluntariat a Girona, cal fer la inscripció, que és gratuïta.

El Dia Internacional de Voluntariat se celebrarà el 9 de desembre a la tarda a Lleida, concretament al Teatre de l’escorxador, i a Barcelona, el 17 de desembre al matí a la Sala Cotxeres del Palau Robert. A Tarragona ja es va celebrar el 2 de desembre.

Data: 

Dissabte 11 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
girona@voluntaris.cat