Drets humans i empreses transnacionals a Colòmbia

Imatge d'un seguit de fàbriques en funcionament. Font: Pixabay
Dijous, 16/12/2021
(En línia)

La Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya organitza una xerrada en línia per exposar la realitat actual dels drets humans laborals a Colòmbia.

Supervisar les actuacions i els impactes en el país sud-americà de les empreses transnacionals que hi ha establertes és un dels fets que es vol posar sobre la taula a la xerrada: 'Drets humans i empreses transnacionals a Colòmbia', organitzada per la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya el dijous 16 de desembre a les 18 h via YouTube. Es presentarà l'informe d'investigació sobre les empreses transnacionals que operen a Colòmbia, el seu respecte pels drets humans i la incidència sindical per a la promoció del seu compliment.

Els ponents de les diferents xerrades programades són: Cristina Torre, secretària d'Acció Sindical i Transicions Justes de CCOO Catalunya; Francisco Maltés, president de la Central Unitària de Trabajadores (CUT) de Colòmbia; Omar Romero, director de Drets Humans de la CUT; Juan Adalberto de la Cruz Ahumada i Julián Rodríguez, docents investigaors encarregats de l'elaboració de l'informe; i Maribel Ayné, secretària d'Internacional i Cooperació de CCOO de Catalunya. Cal omplir aquest formulari per assistir.

Data: 

Dijous 16 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
pauisolidaritat@ccoo.cat