7a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

 Font:
Barcelona
Divendres, 17/12/2021 fins Dijous, 30/12/2021

Amb el lema 'Sumem bo i local. Ara, aquí i tot l’any!', la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Barcelona arriba a la seva setena edició.

Del 17 al 30 de desembre (a excepció dels dies 25 i 26 de desembre), la plaça de Catalunya serà l’escenari de la setena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada pel Departament i la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu 31 casetes més l’Espai Consum Responsable amb un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, cosmètica, joguines i altres petits productes de regal.

La 7a Fira s’ubica a la corona exterior de la plaça Catalunya, i està oberta en horari habitual d’11.00 a 20.30 hores, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve, que romandrà tancada. El dia d’obertura, divendres 17 de desembre, i els dies 20 i 21 comença a les 16.00 hores. El dia 24, tanca a les 18.00 hores. La visita a la Fira està organitzada, de manera que se segueix un recorregut delimitat.

Escollim i #sumemBoiLocal

Aquest any, la Fira convida a practicar i compartir com sumem amb allò bo i local, i fer-ho precisament compartint coneixements i pràctiques. Moltes d’aquestes pràctiques no són noves: ben segur que ja ho feien les nostres àvies i avis. Fer un ús responsable dels recursos, no malbaratar ni energia ni aliments, reaprofitar sempre abans de produir de nou... uns costums tradicionals que cal fomentar per transformar Barcelona en una ciutat responsable i sostenible.

A més, la Fira ofereix productes per adquirir de cara a les festes i celebracions nadalenques, que a la vegada són una mostra d’allò que es pot trobar tot l’any i en la gran majoria de sectors i activitats econòmiques però, en aquest cas, des de i per als valors de l’economia social i solidària.

Data: 

Divendres 17 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@bcn.cat