Teatre Social amb El Triangle Inclusiu: Tria la teva aventura!

 Font:
Barcelona
Divendres, 17/12/2021

A partir de disciplines teatrals diverses, es treballaran les dinàmiques de relació socials, que sovint són extrapolables als cercles més íntims.

Som totes tan bones persones com ens agradaria ser? O tendim a mirar per nosaltres i preservar el que és nostre abans de res? Aquestes preguntes seran las que marcaran l'argument d'aquesta obra teatral interpretada i dirigida per l'alumnat de Jesuïtes Sarrià, conjuntament amb el Centre d'Higiene Mental Les Corts, dins del projecte El Triangle Inclusiu.

El Triangle Inclusiu és un projecte que s’articula amb la voluntat de crear sinèrgies entre diferents col·lectius del barri que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. És a través del teatre que reflexionem sobre els temes que ens inquieten i ens defineixen. Arribem a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, l’alumnat de l’escola, i els usuaris en risc d’exclusió social. Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. Compartim experiències i eixamplem consciències.

Un acte que s’integra dins de les Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Data: 

Divendres 17 des

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Centre de Sarrià
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@centredesarria.cat