Teatre social amb El Triangle Inclusiu: Perdona? Allò que no volem veure...

 Font:
Barcelona
Dilluns, 20/12/2021

A través d’escenes quotidianes s'exploren temes que formen i transformen les persones, com el racisme, el capacitisme, l’homofòbia o el masclisme.

Aquest espectacle és una amalgama d’escenes que mostren les discriminacions i violències que travessen les vides de la gent que ens envolta. A través d’escenes quotidianes exploraren temes que formen i transformen les persones, com el racisme, el capacitisme, l’homofòbia i el masclisme, entre d’altres.

Gràcies a la interpretació de l'alumnat de Jesuïtes Sarrià, Sant Joan de Déu - Serveis Socials i el Centre Assís, s'assistirà a escenes que ajudaran a reflexionar sobre què fem davant la violència i quin paper juguem quan som espectadores d’una discriminació que no ens afecta directament a nosaltres. Plegades farem visible el que és invisible. Tot depèn del punt de vista.

El Triangle Inclusiu és un projecte que s’articula amb la voluntat de crear sinèrgies entre diferents col·lectius del barri que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. És a través del teatre que reflexionem sobre els temes que ens inquieten i ens defineixen. Arribem a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, l’alumnat de l’escola, i els usuaris en risc d’exclusió social. Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. Compartim experiències i eixamplem consciències.

Un acte que s’integra dins de les Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Data: 

Dilluns 20 des

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Centre de Sarrià
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@centredesarria.cat