Sessió informativa: 'I tu, com consumeixes?'

Imatge de la secció de fruites i verdures d'un supermercat. Font: Pixabay
Barcelona
Dilluns, 20/12/2021

Des de la cooperativa Opcions, impulsem el consum conscient, organitzen una xerrada per a totes aquelles persones interessades a canviar els seus hàbits de consum.

Els aliments i productes que consumim tenen un gran impacte en la nostra vida i entorn. La cooperativa Opcions, impulsem el consum conscient, treballa per donar a conèixer a la ciutadania en què consisteix aquest replantejament de la manera que consumim, per acabar escollint les opcions que contribueixen a produir un benefici per la justícia, el benestar social i personal, tot reduint l'impacte ambiental. Per informar sobre aquest tema i donar visibilitat al concepte 'consum conscient' han organitzat una sessió informativa.

El dilluns dia 20 de desembre, a les 18.30 h, al Casal de Barri Diagonal Mar del districte de Sant Martí de Barcelona, es durà a terme l'última sessió informativa de la cooperativa. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a l'adreça: casaldebarridiagonalmar@gmail.com, o bé trucant a un d'aquests dos telèfons que han facilitat: 93 307 91 20 o 93 498 24 51. Una xerrada anomenada 'I tu, com consumeixes?' que ajudarà a iniciar uns canvis en els hàbits de les persones, per realitzar un consum més fàcil i sostenible.

Data: 

Dilluns 20 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Opcions, impulsem el consum conscient
Correu electrònic de l'organitzador: 
casaldebarridiagonalmar@gmail.com