Presentació del projecte 'Totes Som Punt Lila'

Il·lustració del cartell oficial del projecte 'Totes Som Punt Lila'. Font: Entrepobles.
Barcelona
Dilluns, 20/12/2021

L'Associació Entrepobles presenta el seu projecte 'Totes Som Punt Lila', on el moviment de veïnes s'uneix contra la violència masclista i la creació d'espais segurs.

Que les dones i les veïnes se sentin segures i amb suport a qualsevol hora del dia i espai del barri és un fet imprescindible, que cal reforçar. Des de l'Associació Entrepobles, presenten el seu projecte 'Totes Som Punts Liles', una iniciativa que lluita per la creació d'espais segurs als barris Besòs i Maresme de Barcelona. Aquesta presentació queda englobada en una jornada on se celebren diferents actes, accions, tallers i xerrades per a totes les assistents. Serà el dilluns dia 20 de desembre, de 17.30 h a 20 h, al Centre Cívic Besòs.

Es duran a terme accions com el recorregut per ubicar els punts insegurs i segurs de la zona, amb la col·locació dels nous punts liles als espais segurs escollits per les veïnes del barri. Es farà un taller gratuït amb el Colectivo Mujeres de Matagalpa de Nicaragua, on es parlarà de la prevenció i l'enfrontament contra les violències masclistes (cal inscriure's enviant un correu a favb@favb.cat o al punt d'informació del Centre Cívic Besòs).

També es participarà en el Punt Lila Itinerant amb la Cooperativa Cúrcuma per donar a conèixer la implantació de Punts Liles al barri.

Data: 

Dilluns 20 des

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Associació Entrepobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@entrepueblos.org