Segona Fira de Nadal de la Sagrera

Imatge de la Nau Bostik decorada per la Segona Fira de Nadal de la Sagrera. Font: Ajuntament de Barcelona.
Barcelona
Diumenge, 19/12/2021

Arriba aquesta Segona Fira de Nadal de la Sagrera, a Barcelona, amb el lema 'Regala artesania de proximitat al Districte de Sant Andreu!', plena d'activitats com música en viu, tallers, mostres d'artesania i molt més.

El diumenge dia 19 de desembre, de 10 h a 20 h, al recinte de la Nau Bostik, a Barcelona, es podrà gaudir de la Segona Fira de Nadal de la Sagrera, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu primordial d'aquesta edició és promoure l'artesania local, és per aquest motiu que hi ha una àmplia selecció de paradetes de la mostra d'artesanes, una de les atraccions principals. A més, es vol animar a la ciutadania a contribuir al consum conscient, sobretot en aquesta època nadalenca i festiva en la qual ens trobem.

Altres activitats que s'hi podran trobar són tallers participatius de diferents disciplines, música en viu i un àpat comunitari per a totes les persones que assisteixin. Com a novetat d'aquesta edició, per entrar es requereix portar un aliment nadalenc per a fer les paneres solidàries de l'Associació Tronada. La Segona Edició de la Fira de Nadal també compta amb la col·laboració La Fireta (Artesanes de la Sagrera) i el menjador Ca la Rosa.

Data: 

Diumenge 19 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona, Associació Tronada i menjador Ca la Rosa
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@naubostik.com