Segona edició de l'Escola Pacifista del Centre Delàs

Persona prenent apunts per il·lustrar el segon curs de l'Escola Pacifista del Centre Delàs. Font: Pixabay.
Dijous, 20/01/2022 fins Dissabte, 22/01/2022
(En línia)

Ja estan obertes les inscripcions per matricular-se al segon curs de l'Escola Pacifista del Centre Delàs sobre activisme i recerca per la pau.

Aquest 2022 s'engega el segon curs de l'Escola Pacifista del Centre Delàs, sobre activisme i recerca per la pau. Està previst que investigadores i col·laboradores de l'entitat, expertes en diferents temàtiques concretes relacionades amb la lluita contra situacions de vulneració dels drets humans, exposin les darreres novetats, tendències i reflexions de les línies en les quals treballen. A Barcelona se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de gener de 2022. Enguany es proposa un format híbrid, en el qual es combinarà la presencialitat amb els actes en línia.

El formulari de matriculació ja es pot omplir en aquest enllaç. El preu són 20€, però per a les sòcies del Centre Delàs és gratuïta, amb una quota mínima a l'any de 12€ l'any. Si el preu de la matrícula impossibilita la participació d'alguna persona, es facilita una quota zero per ser soci del Centre Delàs. Com a novetat d'enguany se suggereix la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les quals el centre hi col·labora. Una sèrie de xerrades que tenen com a eix central la recerca i l'activisme local-global, per evitar la guerra i construir la pau.

La prematriculació romandrà oberta fins al 20 de gener.

Data: 

Dijous 20 gen

Hora: 

01:00

Organitzador: 
Centre Delàs d’Estudis per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centredelas.org