Edatisme: Estereotips i prejudicis contra la gent gran

Detall de les mans d'una persona gran per il·lustrar la sessió 'Edatisme: Estereotips i prejudicis contra la gent gran'. Font: Pixabay.
Barcelona
Dilluns, 10/01/2022

En el marc de 'Dilluns de Drets Humans', l'entitat Justícia i Pau organitza una ponència per posar sobre la taula la discriminació per edat.

Segons exposen des de l'entitat Justícia i Pau, la tercera causa de discriminació al món és l'edat. A nivell de societat, és corrent infravalorar les capacitats físiques i mentals de les persones grans, pel qual no se'n coneix cap normativa internacional que protegeixi el col·lectiu davant d'aquesta discriminació. És per això, que, en el marc dels 'Dilluns de Drets Humans', s'organitza la ponència 'Edatisme: Estereotips i prejudicis contra la gent gran'.

Se celebra el dilluns 10 de gener, de 18.30 h a 20 h, a la sala d'actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia de Barcelona. Els ponents són, en Jordi Muñoz, advocat i president de la Comissió dels Drets de la Gent Gran de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia (ICAB); i la Montse Celdrán, psicogerontòloga, membre del grup de recerca en envelliment de la Universitat de Barcelona. L'acte serà moderat per la periodista Milagros Pérez Oliva. Per a les persones que no puguin assistir presencialment, la sessió es retransmetrà en línia en aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 10 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Justícia i Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org