Exposició 'Jo de gran...'

Fragment del cartell oficial de l'exposició 'Jo de gran...', de l'ONG NouSol. Font: Joel López.
Girona
Dissabte, 01/01/2022 fins Divendres, 21/01/2022

L'ONG gironina NouSol mostra, en col·laboració amb l'Associació local Tié de Burkina Faso, la realitat de joves i infants de Burkina Faso en extrema situació de carrer.

La problemàtica de l'extrema situació de vulnerabilitat d'infants i joves a la ciutat de Bobo-Dioulasso (Burkina Faso) no para d'augmentar. Un fet que desencadena en l'actuació de màfies d'explotació i en la captació d'aquests infants per a les organitzacions terroristes que actuen a l'Àfrica de l'Oest. L'ONG NouSol, juntament amb l'Associació Tié, presenten una exposició fotogràfica anomenada 'Jo de gran...', en la qual es mostra la realitat d'aquesta situació mitjançant els mateixos joves i infants, a través de la seva mirada d'esperança.

Es pot visitar al Centre Cívic Ter, fins al divendres 21 de gener. Els horaris són: de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; i els dissabtes de 9 a 13 h. El projecte ha estat realitzat per Joel López, foto-documentalista i coordinador de NouSol, durant més de tres anys. Les fotografies de l'exposició han estat fetes pels infants i joves que viuen la situació de carrer, amb càmeres de pel·lícula d'un sol ús, les quals han revelat amb més de mil fotografies. El reportatge periodístic és de la periodista Èlia Borràs.

Data: 

Dissabte 01 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
NouSol ONG
Correu electrònic de l'organitzador: 
ong@nousol.org