10è aniversari al Raval de Barcelona de La Filmoteca de Catalunya

Cartell 10 anys
Barcelona
Dilluns, 21/02/2022 fins Diumenge, 27/02/2022

El proper 21 de febrer de 2022 es compliran 10 anys de la inauguració de la seu de La Filmoteca de Catalunya al barri del Raval de Barcelona.

El proper 21 de febrer de 2022 es compliran 10 anys de la inauguració de la seu de La Filmoteca de Catalunya al barri del Raval de Barcelona i del seu compromís per a preservar i la difondre el patrimoni cinematogràfic tot obrint-se a les veïnes del Raval. Ho celebraran amb una programació especial del 21 al 27 de febrer amb sessions devulgatives sobre les tasques d’una filmoteca o la feina que fan els autors de les restauracions, i a presentar nous materials procedents del Centre de Conservació i Restauració.
Una de les activitats més participades serà la projecció de la pel·lícula que la majoria del públic vugui veure, a partir d’una enquesta que estarà oberta del 15 de desembre al 15 de gener en aquest enllaç , i curtmetratges associats al barri, el Raval. També s’ampliarà l’exposició de fotografies d’Óscar Fernández Orengo amb cineastes que han visitat la Filmoteca els darrers anys, i hi haurà sessions especials per als espectadors més petits.

També hi haurà altres activitats commemoratives durant tot l'any 2022.

Data: 

Dilluns 21 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
La Filmoteca de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
filmoteca.cultura@gencat.cat