Taula d'experts: 'L’avantatge competitiu en la incorporació de persones neurodivergents a l'entorn digital'

El projecte 'Creació de talent digital dins de la neurodiversitat' pretén posar en valor i incorporar persones amb neurodivergència al món digital. Font: Pixabay
Dijous, 27/01/2022
(En línia)

Amb l'organització de Clúster Digital i la participació de Fundació Gentis, pretenen donar a conèixer el valor que pot aportar aquest col·lectiu a les tasques relacionades amb el món digital.

En el marc del projecte 'Creació de talent digital dins de la neurodiversitat', sorgeix la taula d'experts 'L’avantatge competitiu en la incorporació de persones neurodivergents a l'entorn digital', en la qual l'objectiu és ressaltar el valor que poden aportar a les tasques relacionades amb el món digital les persones amb neurodivergència (síndrome d'Asperger, autisme, dislexia, dispràxia o trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat...). A més, de desenvolupar i conèixer les eines idònies per incorporar-les de la millor manera efectiva a les organitzacions.

La taula d'experts se celebra el dijous 27 de gener, de 9.30 h a 11.30 h, en línia, un acte que farà de presentació del projecte, la qual comptarà amb la presència de consultors experts i d'empreses de primera línia, que donaran a conèixer als oients les seves experiències en aquest camp: s'aprofundirà en la comprensió d'aspectes clau, en l'alineació d'expectatives i en el coneixement dels conceptes bàsics. Per inscriure's, cal omplir el següent formulari.

L'acte està organitzat per Clúster Digital, amb la participació de diferents entitats, entre elles, Fundació Gentis.

Data: 

Dijous 27 gen

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Clúster Digital, amb la participació de Fundació Gentis
Correu electrònic de l'organitzador: 
clusterdigital@clusterdigital.cat