Debat: 'Les energies renovables poden substituir les energies fòssils?'

Exemple d'energia renovable, un sistema de plaques fotovoltaiques. Font: Pixabay.
Dimecres, 02/02/2022
(En línia)

En el marc del cicle de xerrades i debats 'Escenari energètic i transició ecosocial', s'aborda la temàtica de la possibilitat de substitució de les energies fòssils.

El moviment internacional de ciutadans Attac plasma que les energies fòssils, actualment en el seu pic d'extracció, causen l'enorme problemàtica de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, que tenen un gran impacte, com és ben sabut, a escala ambiental mundial. És per aquest motiu que, des d'Attac Catalunya, s'organitza un debat anomenat 'Les energies renovables poden substituir les energies fòssils?', en el qual es plantejarà la possibilitat de substituir les energies fòssils.

Es durà a terme el proper dimecres 2 de febrer, a les 18.30 h, en línia. La xerrada és a càrrec d'Antonio Turiel, doctor en física teòrica per la Universitat Autònoma de Madrid i científic titular a l'Institut de Ciències del Mar. S'abordaran les funcions de les energies renovables, per descobrir si realment poden arribar a substituir tots els usos actuals de les energies fòssils o si hi ha determinades funcions que les energies alternatives no puguin suplir.

L'activitat s'emmarca en el cicle de xerrades i debats 'Escenari energètic i transició ecosocial' impulsat per l'entitat, que van començar el 12 de gener i s'estendran fins al 31 de març.

Data: 

Dimecres 02 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Attac Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
attac@attac-catalunya.cat