Co/respondències, una exposició creada per joves de centres de Justícia Juvenil

Font: Fundació Autònoma Solidària
Barcelona
Divendres, 28/01/2022 fins Dilluns, 14/02/2022

Mitjançant l'eina del collage aquests joves experimenten en el procés creatiu com a motor de transformació i sobre el potencial de cada persona en relació amb la marginalitat i l'exclosió social.

La iniciativa és una col·laboració amb la Fundació Autònoma Solidària, el Programa d'Art, Cultura i Lleure de Justícia Juvenil del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i Alter Krapp amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat. L'objectiu de l'exposició és conèixer la veu i les històries que s'amaguen rere aquests joves i trencar l'aïllament al que estan exposats.

Als tallers van col·laborar conjuntament amb estudiants voluntaris de la UAB fent servir diversos materials com retalls de revistes i fotografies. Van tenir com a professor a Andrea Noferini, artista i professor del CEI qui explica que no els va ensenyar a pintar sinó que va donar les eines necessàries per a que els joves tinguéssin la necessitat de crear i explicar les seves pors, viatges i models de vida.

L'exposició romandrà al vestíbul de la Sala Teatre de la UAB i es podrà visitar fins al 14 de febrer en horari de dilluns a divendres de 10 a 18h.

Data: 

Divendres 28 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FAS UAB (Fundació Autònoma Solidària)
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas@uab.cat