Demostració de l'eina per la digitalització democràtica de l'educació

Dues nenes estudiant amb un ordinador
Barcelona
Dilluns, 07/02/2022 fins Dissabte, 12/02/2022

Xnet organitza diversos tallers per mostrar el funcionament del 'suite' educatiu alternatiu al de les grans corporacions.

Xnet organitza una sèrie de tallers per fer la demostració de l'eina per la digitalització democràtica de l'educació que porta preparant des del 2019. Les sessions, que seran de tres hores cadascuna, es faran presencialment al Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica del 7 al 12 de febrer i també es podran seguir online.

El 'suite' educatiu està pensat com una alternativa de qualitat als programes de les grans corporacions com Google, que són els que es fan servir per ara als centres educatius afavorint els monopolis tecnològics i posant el risc la privadesa de les nostres dades.

S'ha estat desenvolupant dins del Pla de Digitalització Democràtica de l'Educació, juntament amb un grup de famílies, amb el suport de la Direcció d’Innovació Democràtica, la Direcció d’Innovació Digital, el Comissionat d’Economia Social de l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona, i la col·laboració de l'aFFaC.

Per ara s'està implementant als tres centres educatius on s'ha fet el programa pilot, però l'entitat ja ha conseguit el suport de l'Ajuntament de Barcelona per continuar desplegant l'eina en aquesta ciutat.

Per assistir als tallers cal enviar un correu indicant la sessió escollida a privacitatdedadesalesescoles@xnet-x.net.

Data: 

Dilluns 07 febr

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Xnet i Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Correu electrònic de l'organitzador: 
contact@xnet-x.net